Philip Sparke (* 1951)

Second to None

Elite Series

P. Sparke: Second to None, Brassb (Part.) (0)
Obsazeníbrass band
VydáníPartitura
Číslo položky975718
Autor / skladatelPhilip Sparke
Obtížnostobtížná
Jazykyněmecky, anglicky, francouzsky, holandsky
Rok vydání2015
Vydavatel / výrobceAnglo Music
Výrobní čísloAMP 417-130
ISMN9790570299898

Popis

Second to None is a perfectly suitable title for this work, though it actually refers to “Nulli Secundus”, the motto of the British Corps of Army Music, who gave the commission to Philip Sparke. The piece opens with a fanfare, followed by two short quotes from two of the Corp’s own marches and a festive Vivace. A more legato central section creates a nice contrast before the work closes with the opening fanfare. A perfect affair!

21,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika