Taylor Swift (* 1989)

Taylor Swift in Concert

Medley

T. Swift: Taylor Swift in Concert, Ch (CD) (0)

Sound

Obsazenísbor
VydáníCD
Číslo položky805967
Autor / skladatelTaylor Swift
Rok vydání2012
Vydavatel / výrobceHal Leonard
Výrobní čísloHL08203142
UPC0884088653804

Popis

Country-pop singer/songwriter and superstar Taylor Swift has taken the music world by storm! Her personal and autobiographical approach to songwriting has endeared her to her fans and this 5-minute mini-medley will showcase yourgroup with songs they love to sing. Songs include: Love Story, Mine, Our Song, The Story of Us, You Belong with Me. Available separately: SATB, SSA, 2-Part, ShowTrax CD. Duration: ca. 5:20.

Obsah

  • Our Song
  • Love Story
  • Mine
  • You Belong With Me
  • The Story Of Us
56,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika