Thanks Be To God

Enoch Choral Series

Thanks Be To God, GchKlav (Part.) (0)
Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Partitura
Číslo položky:
962365
Jazyk:
anglicky
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
MUSEA18179
EAN:
5020679549100

Popis

Thanks be to God is traditional in style and lends itself well to this four-part arrangement with stately chordal accompaniment. Few people know that ‘Stanley Dickson’ did not write this internationally renowned song of thanks.There was no ‘Stanley Dickson.’ It was a pseudonym, one of several used by Australian composer May Brahe to allow publishers to print more of her prodigious output. The only Australian woman composer of international renowninthe first part of the 20th century, May Brahe also penned Bless This House and nearly 500 others.

Obsah

  • Thanks Be To God
3,45  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 týdny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika