The Dance of Denial

Jazz Ensemble Library

The Dance of Denial, Jazzens (Pa+St) (0)

Sound

Obsazení:
jazzový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
814389
Rozměry:
22,9 × 30,5 cm
Rok vydání:
2003
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL07010901
UPC:
0073999946895

Popis

Using an Afro-Cuban style alternating with an authentically notated cha-cha groove, composer Michael Philip Mossman adds a hint of Egyptian mystery (Dance of da Nile?) in creating this marvelous production number for today'sadventurous jazz ensemble. Includes solos for alto and trumpet, as well as space to feature Latin percussion and/or the drummer.

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
73,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.