The Guitar of David Wilcox

Instructional-Guitar-DVD

The Guitar of David Wilcox, Git (DVD) (0)
Obsazeníkytara
VydáníDVD (výukové video)
Číslo položky350093
Jazykanglicky
Vydavatel / výrobceHomespun
Výrobní čísloHL00641813
ISBN9781597730020
UPC0073999691450

Popis

Popular singer/songwriter David Wilcox is renowned for inventive fingerstyle accompaniments to his original songs. Using a variety of unusual tunings, David shows how he provides rich harmonics and counterpoints to accompany hisincisive lyrics. Teaches nine of his popular songs: Eye of the Hurricane, Rusty Old American Dream, New World, Language of the Heart, Distant Water, Spin, and more. Great insights – a must for all guitarists! Intermediatelevel. Includes booklet. 80 minutes.

Obsah

  • Distant Water
  • Eye Of The Hurricane
  • Language Of The Heart
  • New World
  • Rusty Old American Dream
  • Spin
30,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika