The Jazz Commandments

Guidelines for Jazz Articulation and Style with MP3

The Jazz Commandments, MelB (+OnlAudio) (0)
Obsazenímelodický nástroj (in B)
VydáníNoty, online audio
Číslo položky913088
Jazykanglicky
Rok vydání2017
Vydavatel / výrobceKendor Music
Výrobní čísloKEN 20821
UPC0822795208214

Popis

This book with MP3s addresses articulation and style situations that are commonly found in jazz music by introducing a set of guidelines that can be used to guide decisions regarding the treatment of notes and rhythms in the swing style. Exercisesand catchy tunes that can be used to sound more stylistically accurate and authentic make this a valuable resource for directors, individual students, combos, and big bands. Users of this book and MP3s will see immediate improvement in jazzarticulation and style performance.

29,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika