The Savvy Studio Owner

Book

The Savvy Studio Owner (0)
Vydání:
Buch
Číslo položky:
1108733
Jazyk:
anglicky
Obsah:
230 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL00331302
ISBN:
9780879308407

Popis

This book covers all aspects of starting and running a professional sound recording studio, from smaller project-style facilities to million dollar majors. For the first time, here is one guide that combines serious businessplanning, studio design, and audio engineering as interconnected aspects of starting and running a studio. Numerous practical examples and applications throw light on the daily workings of a recording studio, including recording,marketing, sales, employees, and taxes. Readers with no business or sound recording experience will find what they need to start and succeed in creating a sound recording studio.

23,10  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika