Will Todd (* 1970)

O Lux Beata

Contemporary Choral Series

W. Todd: O Lux Beata, GchOrg (Chpa) (0)W. Todd: O Lux Beata, GchOrg (Chpa) (1)W. Todd: O Lux Beata, GchOrg (Chpa) (2)
Obsazenísmíšený sbor (SATB), varhany
VydáníSborová partitura
Číslo položky631008
Autor / skladatelWill Todd
Obtížnostnáročná
Jazykyanglicky, latinsky
Obsah12 stran(y); 18,5 × 26 cm
Čas trvání6:00 minuty
Rok vydání2014
Vydavatel / výrobceBoosey & Hawkes
Výrobní čísloBH 12941
ISBN9781784540326
ISMN9790060129414
UPC0888680036829

Popis

“O Lux Beata” (‘O Blessed Light’) was commissioned by The Fotheringhay Singers (Marius Carney, conductor). The work, a setting of a 4th-century hymn text ascribed to St Ambrose of Milan, contrasts a plainsong style melody over the organ pedals with the rich and lyrical outpouring of larger choral sections. Although challenging in places, the subtle chromaticism and occasional lush close-harmonies create a very powerful and impressive anthem for general sacred use (the text is particularly fitting for evening use or on Trinity Sunday) but also as a striking addition to a concert programme.“O Lux Beata” is featured on Tenebrae’s album ‘Lux et Veritas’.

5,30  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
Minimální počet kusů: 10
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika