Travis Picking For Beginners

Unterrichtsmaterial

F. Sokolow: Travis Picking For Beginners, Git (DVD) (0)F. Sokolow: Travis Picking For Beginners, Git (DVD) (1)
Obsazení:
kytara
Vydání:
DVD (výukové video)
Číslo položky:
261772
Obtížnost:
velmi lehká
Jazyk:
anglicky
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
GW412
UPC:
0796279096874

Popis

How do you keep that thumb-bass independent so it doesn't get derailed when your fingers pick the melody? Fred Sokolow makes it easy for beginners or intermediate guitarists by breaking it all down and taking each song stepbystep. First you learn the melody, then add the bass, then add the syncopation that makes it all swing. Songs include Nine Pound Hammer, I Am A Pilgrim, Windy And Warm, Whispering and Mack The Knife.

30,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika