Gary Turner, Peter Gelling

Progressive: Beginner Recorder

DVD With Small Booklet

Placeholder image
Obsazení:
sopránová zobcová flétna
Vydání:
Kniha, DVD
Číslo položky:
1198704
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
KPMEX1575266

Popis

A great introduction to the fundamentals of Recorder playing and understanding music. All examples sound great and are fun to play. Covers a variety of styles including Classical, Jazz, Blues, Pop and Rock in four major keys and three minor keys. Includes 64 page book. No previous musical knowledge or experience necessary. Suitable for all ages. Easy to follow lesson by lesson format. Learn to read music. Learn the melodies to many well known songs. Learn all the essential techniques such as tonguing, slurring and staccato. Learn all the natural notes on the recorder from middle C up to the E a tenth above middle C. All the exercises sound great and are fun to play.

0,00  €
vč. DPH, plus poštovné
Je nám líto, ale tato položka již není k dispozici.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika