Gary Turner

Learn To Play Fingerpicking Guitar

Learn To Play Fingerpicking Guitar

G. Turner: Learn To Play Fingerpicking Guitar, Git (+CD+DVD) (0)
Obsazení:
kytara
Vydání:
Kniha, CD, DVD
Číslo položky:
1198710
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
52 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
KPMEX143913D
ISBN:
9781864691061
UPC:
0768437791068

Popis

10 Easy Lessons: Learn To Play Fingerpicking Guitar introduces you to right hand fingerpicking patterns that can be applied to any chord, chord progression or song. Playing chord shapes with these patterns will allow you to provide accompaniment for any song. After completing this book you will have a solid understanding of fingerpicking and may wish to study more advanced styles such as Ragtime, Classical and Flamenco.

21,20  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika