Volta

Eugene Rogers Choral Series

Volta, GchKlav (Chpa) (0)

Sound

Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1330940
Obsah:
12 stran(y)
Rok vydání:
2016
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35030683
ISBN:
9781495052880
UPC:
0888680099787

Popis

Volta is written with an attempt to answer the question of why love, or beauty, requires nothing of us in order to spark, and yet we will give everything to protect it. When love stirs, it asks for nothing but a world made safe for truth, for beauty, for the tense blooming. This is program music which is asking for our full range of musicianship and emotion.

Obsah

  • Volta

K vkládání videoobsahu používáme YouTube. Tato služba Google má své vlastní soubory cookie a může shromažďovat údaje o vaší aktivitě. Více informací naleznete v prohlášení o ochraně údajů poskytovatele. K zobrazení videí na YouTube potřebujeme váš souhlas:

Zobrazit obsah YouTube
2,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.