Huw Watkins (* 1976)

Four Fables

Placeholder image
Obsazení:
klarinet, housle, violoncello, klavír
Vydání:
Klavírní partitura, hlasy
Číslo položky:
1645817
Autor / skladatel:
Obtížnost:
obtížná
Rozměry:
23,1 × 30,3 cm
Čas trvání:
20 minuty
Rok vzniku:
2018
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ED 14014
ISMN:
9790220138126
UPC:
0842819103530

Popis

Four Fables was written for and commissioned by Robert Plane and the Gould Trio. The instrumental combination of clarinet, violin, cello and piano was made famous by Messiaen with his Quartet for the End of Time, but when I started composing my new piece, I had Schumann’s Märchenerzählungen (for clarinet, viola and piano) in the back of my mind. Schumann was interested in the “picturesque and the fanciful” but left no link to specific fairy tales. This was a similar starting point for me, when writing these four varied fables.

Obsah

I Lento - II Allegro - III Lento - IV Lento, Andante, Allegro

41,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Nové vydání. Dodací lhůta neznámá.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika