What Wondrous Love Is This

American Folk Hymn

What Wondrous Love Is This, GchKlav (Chpa) (0)

Sound

Obsazení:
smíšený sbor (SATB), klavír
Vydání:
Sborová partitura
Číslo položky:
1126573
Obsah:
12 stran(y)
Rok vydání:
2009
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HL35027041
UPC:
0884088466541

Popis

Uses: Lent, Holy Week, general

Scripture: John 15:13; Matthew 27:28-29; Philippians 2:11

From Patti Drennan's solo book and CD, A Shelter in the Time of Storm, comes a choral arrangement of awell-known American folk hymn. The piano part murmurs its support as this introspective text confronts the worshipper. There is a heroic transformation in the last verse when the focus shifts from our earthly struggles to theecstasy of our everlasting life in glory. A great addition to the repertoire of this classic hymn! Available separately: SATB, LiteTrax CD. Duration: ca. 4:01.

3,75  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Minimální počet kusů: 8
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika