Položka ke stažení
Isang Yun (1917 – 1995)

Königliches Thema

Obsazení:
housle
Vydání:
Instrumental Solo Položka ke stažení
Číslo položky:
1565389
Autor / skladatel:
Obtížnost:
náročná
Jazyk:
německy
Obsah:
4 stran(y)
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
26850

Popis

Isang Yun

After being kidnapped from Germany in 1967 by the South Korean Secret Service, transported to Seoul, tortured and sentenced to death, Isang Yun composed the opera Butterfly Widow in prison on the floor of his cell! It was not his first time in prison - his active resistance against the Japanese occupation of Korea had made him a political prisoner until the end of World War II. This time, the international composing community caused enough diplomatic pressure for his release to Germany in 1969.

He composed Königliches Thema in 1976, after The Musical Offering by J. S. Bach.

3,80  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika