Gary D. Ziek (* 1960), Ziek, Gary

Juggernaut

Placeholder image
Obsazení:
symfonický dechový orchestr
Vydání:
Partitura, hlasy
Číslo položky:
1648156
Autor / skladatel:
Gary D. Ziek, Ziek, Gary
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
WJ 3017181
UPC:
0822424034283

Popis

A juggernaut is a massive inexorable force that crushes whatever is in its path, and this dynamic concert opener certainly lives up to the title. Written in a moto perpetuo style, the intensity begins in the first measure and doesnt let up until the final measure is finished. Driving, frenetic ostinati alternate with heroic fanfares throughout, pulsating with seemingly unlimited and unyielding drive.

100,80  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 1–2 měsíce
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika