Položka ke stažení
Magdalena Zimmermann (* 1985)

An Evening Prayer

Obsazenígemischter Chor (SATB) a cappella
VydáníSborová partitura Položka ke stažení
Číslo položky742137
Autor / skladatelMagdalena Zimmermann
Jazykanglicky
Obsah8 stran(y)
Vydavatel / výrobceSchott Music
Výrobní čísloC 57373 Q38360

Popis

The composition 'An Evening Prayer' for four-part mixed a-cappella choir (SATB) by Magdalena Zimmermann is based on a sacred poem by the English Baroque poet and philosopher Thomas Browne. To set these highly expressive verses to music, the composer born in Hanover in 1985 uses several changes of key and time as well as meticulous dynamic and expression markings. Thus, Zimmermann succeeds in setting the central statement 'Sleep is a death, o make make me try, by sleeping, what it is to die' in a sphere of dream and night by using means inherent in the music. The chosen form of prayer eventually reveals, according to the composer herself, the hope 'that the death-like sleep is just the gateway to another higher life'.

3,15  €
vč. DPH
Produkt ke stažení – dostupné ihned.
Minimální počet kusů: 20
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika