Muzio Clementi (1752 – 1832)

Klaviersonate op. 37/2

op. 37/2

M. Clementi: Klaviersonate op. 37/2 , Klav (0)
Obsazení:
klavír
Vydání:
Číslo položky:
605968
Autor / skladatel:
Editor:
Gerlach, Sonja / Tyson, Alan
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
HN 1130
ISMN:
9790201811307

Popis

Clementi not only dedicated himself to the piano as a virtuoso and composer but also as a teacher, music publisher and instrument maker – so it is no wonder that he was referred to as the “Father of the Piano Forte” at the time. Alongside basic educational works he also wrote a great many instructive sonatas and sonatinas that form the basis of piano tuition even today. The Sonata in G major – from his opus 37 that was published in 1798 – is a must for all budding pianists. This is reason enough for us to publish this work of medium level of difficulty in a reasonably priced single edition. It was previously only available in a collected edition (HN 330).

8,90  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 3–6 pracovní dny (Česká republika)
přidej do seznamu oblíbených položek
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika