John Wesley Schaum

Theory Lessons 2

Vydání:
Učebnice (s notami)
Číslo položky:
143583
Autor / skladatel:
Jazyk:
anglicky
Obsah:
32 stran(y)
Rok vydání:
1999
Vydavatel / výrobce:
Výrobní číslo:
ALF00EL00245A
ISBN:
9780769282282
UPC:
0029156991444

Popis

It's clean and clear, easy to teach and easy to understand. The Schaum theory books have helped countless students to learn the nitty-gritty of the music in their books, and with the attractive revisions, the process has become easier. Continuing the format established in Book One, the re-engraved pages are highlighted in red to help the student focus at a glance at the feature of each lesson. Perforated pages provide the teacher with a variety of ways to utilize the book. Good for any age student, this is a valuable teaching tool.

11,50  €
vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
přidej do seznamu oblíbených položek

Příbuzné položky

J.W. Schaum: Theory Lessons 1, Ges/Mel
John Wesley Schaum

Theory Lessons 1

Obsazení: pěvecký hlas [melodický nástroj]

Učebnice (s notami)

Číslo položky: 403601

11,50  €vč. DPH, plus poštovné
Dodací lhůta: 2–4 týdny
Naposledy zobrazené
Verband deutscher MusikschulenBundesverband der Freien MusikschulenJeunesses Musicales DeutschlandFrankfurter Tonkünstler-BundBundes­verb­and deutscher Lieb­haber-OrchesterStützpunkt­händ­ler der Wiener Urtext Edition

© 2004–2024 Stretta Music. Obchod s hudebninami – objednání a nákup notového materiálnu online.

Váš specialista na noty všeho druhu. Online obchod s notami, hudebninami a stahohovatelným audiomateriálem, knihami, hudebními stojany, pultovými lampami a dalším příslušenstvím.

Pro zemi Celosvětově existuje samostatná webová stránka Stretta. Pokud má být vaše objednávka doručena do této země, můžete se na tuto stránku přepnout, aby se správně zobrazily dodací lhůty a přepravní podmínky. Váš nákupní košík a zákaznický účet zůstávají zachovány.

cs-netPřejít na Stretta Music Celosvětověcs-czZůstat na Stretta Music Česká republika